O nas

Plemenite kovine imajo razmeroma stalno vrednost, zato so za razliko od drugih varčevalnih sredstev varna, stabilna in dolgoročna naložba. V času gospodarske, politične in finančne negotovosti investicija v zlato in srebro predstavlja zanesljiv način zaščite premoženja.

Naložbeno zlato in srebro, odlikuje minimalno nihanje cen in visoka likvidnost, kar pomeni, da ju je mogoče preprosto kupiti in prodati – ne glede na njuno obliko.

Smo specializirano podjetje, ki se ukvarja s prodajo, odkupom in menjavo naložbenih kovin. Na trgu smo prisotni vse od leta 2013. Z dolgoletnimi izkušnjami smo pridobili edinstven nabor znanj, hkrati pa smo se uveljavili tudi kot izbrani poslovni partner. Danes smo z mrežo partnerskih podjetij prisotni tudi na trgih Avstrije, Švice, Nemčije, Hrvaške, Srbije ter Bosne in Hercegovine.

Naš cilj v podjetju EKO zlato d. o. o. je strankam zagotoviti najvišje standarde kakovosti. Zato boste v bogati ponudbi našli zlate in srebrne palice, zlatnike in srebrnike izdelane v najuglednejših kovnicah sveta. Zahvaljujoč širokemu trgu, na katerem delujemo, in razvejani mreži dobaviteljev lahko dobavimo obsežen nabor naložbenih proizvodov. 

Strankam ponujamo hitri, diskreten, udoben in varen nakup preko spleta. Ponosni smo na to, da vam lahko z obsežnim znanjem ob nakupu fizičnega zlata in srebra pomagamo sprejeti najboljše odločitve.

Borza zlata

Pri nas lahko KUPITE ali PRODATE izdelke najuglednejših evropskih ali svetovnih kovnic plemenitih kovin.

Najpogosteje se na našem trgu pojavljajo sledeče: