Gostovanje v oddaji Dobro jutro Hrvatska

Ivana Belanić, vodja korporativnega komuniciranja našega podjetja, je predstavila vrsto privlačnih naložbenih zlatih kovancev, ki veljajo za izvrstno, likvidno sredstvo hrambe in ohranjanja vrednosti osebnega premoženja.

Oddaja je govorila o najstarejšem investicijskem zlatem kovancu Krugerrand, ki je na svetovnem trgu prisoten že več kot 50 let in je v zgodnjih sedemdesetih letih imel več kot 90 odstotkov svetovnega trga investicijskega zlata.

Ivana Belanić je poleg njega prikazala tudi najbolj priljubljen evropski zlatnik Wiener Philharmoniker (Dunajska filharmonik), katere zasnova je posvečena najbolj priljubljenemu avstrijskemu filharmoničnem orkestru.

Omenila je tudi kitajski naložbeni zlati kovanec “Panda”, ki ima lastnost, da se njegova zasnova spreminja iz leta v leto, odvisno od izdaje.

V oddaji so bili predstavljeni tudi zelo priljubljeni avstro-ogrski zlati dukati Franc Jožef, pa tudi zgodovinski zlatniki Evropske monetarne unije s konca 19. in začetka 20. stoletja.

Naložbene zlatnike lahko naročite in kupite preko naše spletne trgovine www.zlatopoposti.si . Za večino zlatih kovancev iz naše ponudbe ponujamo takojšnjo dostavo.

Naše podjetje je tudi v začetku aprila gostovalo v oddaji “Dobro jutro Hrvaška”, kjer s,o investicijske zlate palice predstavili javnosti. To oddajo si lahko ogledate tudi spodaj.